EEN GOED BEGIN
IS HET HALVE WERK

Over Blankmaker

Met 35 jaar ervaring realiseert Blankmaker alle wensen op het gebied van restyling van oude, antieke en moderne meubelen. Heeft u bijvoorbeeld het oude kastje of stoel van opa of oma, een tafel in grootmoeders stijl of een modern meubel gekregen of gekocht via internet, maar vind u de kleur lelijk of simpelweg oudbolig? of vind u de teakhouten of eiken meubels die u in huis hebt staan veel te donker en wilt u het helemaal anders?

Dan heeft blankmaker de oplossing!

Met onze milieuvriendelijke proces installaties kunnen wij het verf-lak-beits en was veilig en doeltreffend verwijderen. Dit sluit uitstekend aan op de wens van veel van onze klanten, het donkere eiken of teak interieur een nieuwe frisse blanke uitstraling te geven. Maar ook beits-lak-en verftechnieken, behoren tot de mogelijkheid.
Ongeacht de gekozen methode wordt uw ouderwetse meubel omgetoverd tot een eigentijds sieraad in uw huis met charmante sfeer en kwaliteit van het verleden.

ONZE KLANTEN VERTELLEN:

Read client’s opinions about posuere suspendisse
congue aliquet dis penatibus netus tempor a lorem

ONZE SKILLSET

Parturient suspendisse aliquet condimentum posuere montes massa netus adipiscing a id at suspendisse vestibulum malesuada vestibulum quam inceptos a magnis purus eu. Scelerisque hendrerit quam condimentum vulputate tristique

Meubelrestauratie
Lakverwijdering
Verfverwijdering
Titel
Titel
skillset

HEEFT U VRAGEN VOOR ONS?

Bij voorkeur telefonisch.