Meubels Logen Amersfoort

Uw donker eiken of teak houten meubelen weer fris blank van kleur

Meubels Logen Amersfoort

Wilt u uw meubels laten logen in Amersfoort? Zijn uw meubels niet meer zoals ze waren? of wilt u een compleet andere stijl? Kom dan langs bij Logerij Blankmaker in Amersfoort! Bij ons kunt u uw meubels laten logen of ontlakken. Op deze manier geeft u uw meubels een tweede leven.

Heeft u zelf niet de gelegenheid om uw meubels langs te brengen? bekijk dan hier onze vervoerders of neem contact met Blankmaker meubel logerij Amersfoort.

Meubels met een compleet andere uitstraling

Het logen of ontlakken van uw meubels is de perfecte oplossing om verf-,beits-, was of laklaag te verwijderen. Blankmaker kan al uw meubels in iedere gewenste kleur krijgen. Dit gaat van verven, spuiten, lakken, beitsen en was. Heeft u speciale wensen voor uw meubels uit Amersfoort? dan helpen wij u hier graag bij. Of heeft u al eens gedacht om uw meubels blank te laten?

Wat is meubels logen?

-Het logen van uw meubels is een ontlakkings proces waarbij uw meubels uit Amersfoort, in een loogbad worden gedompeld. Doordat de meubels in ons loogbad zitten resulteert dit dat de verf zichzelf afzet van het hout en als resultaat blanke meubels geeft. Alle sporen en resten zijn uit het hout verdwenen zonder dat het hout zelf is aangetast. Door ons meubel loog proces is het niet nodig om alle verf, lak, was of beits er vanaf te schuren, hierdoor heeft u ook geen beschadigingen op uw meubels. Het loog proces doen wij op een verantwoordelijke manier met het milieu in gedachte.

Blankmaker Amersfoort heeft als enige unieke technieken waardoor wij kunnen logen zonder dat dit enige sporen achterlaat,lijmverbindingen en structuren van het hout intact houd. niet alleen in het hout maar ook voor het milieu.

Blankmaker Amersfoort, uw partner in meubels logen!

ONZE KLANTEN VERTELLEN:

Hier zijn we natuurlijk trots op!

Heeft u vragen?

Wij streven er naar om uw mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

   Tel: 030 691 3653
  E-Mail: info@blankmaker.nl

   Bergweg 90
  3707 AE Zeist

   Gratis parkeren op
  ons eigen terrein