030 691 3653 info@blankmaker.nl

MEUBEL RESTAURATIE

Meubelrestauratie

Is uw meubel toe aan restauratie? Droomt u van nieuwe meubels of een andere kleur?? Dan is Blankmaker uw beste partner voor meubelrestauratie in.
Blankmaker is dè restaurateur en is al jarenlang gespecialiseerd in meubelrestauratie van meubels in iedere gewenste kleur. Geef uw woning een nieuwe uitstraling zonder hoge kosten, door middel van een restauratie aan een  van uw meubels. Zo hoeft u geen nieuwe meubels te  kopen maar geeft u uw oude meubels een totaal andere look. Heeft u houten of metalen meubelen waarvan lak, verf of beits verwijderd moet worden? Neem dan contact op met Blankmaker, dè logerij in Utrecht en omstreken, voor de veiligste, goedkoopste en snelste oplossing.
Wat kan onze meubelrestauratie voor u betekenen?
Onze meubelrestauratiej voert verschillende werkzaamheden voor u uit. Hierbij kunt u onder andere denk aan het verwijderen van:

Verf
Beits
Was
Laklagen van uw meubels
Deuren
Luiken
Huisraad en andere voorwerpen
Fineer
Delen vervangen

Voorkom beschadiging
Het kost veel energie en tijd als u zelf de materialen afkrabt of een afbijtmiddel gebruikt. Daarnaast is de kans op beschadiging veel groter. Loog of Loogprodukten zijn ouderwets en schadelijk voor het hout. Zij tasten de houtstructuur vaak onherstelbaar aan, lossen de lijmverbindingen op en hebben geen vat op de moderne verfsoorten. Daarom werken wij met vloeistoffen die geen water, loog of zuren bevatten. Vandaar dat het niet mogelijk is de Blankmaker kwaliteit te evenaren. Voorkom beschadiging en neem contact op met uw logerij in Utrecht.
Een nieuw interieur tegen lage kosten!
Wanneer u kiest voor Blankmaker, het beste meubelrestauratie bedrijf in Utrecht en omgeving, bent u verzekerd van een heerlijk gevoel van een nieuw interieur tegen lage kosten. In onze werkplaats beschikken wij over speciale baden om alle meubels te kunnen ontlakken van alle was, beits, verf of laklagen.
Wilt u weten wat het eindresultaat is van het logen door logerij Blankmaker? Kom dan langs bij het beste meubelrestauratie bedrijf in Utrecht en omgeving en bekijk de mogelijke resultaten.
Iedereen is welkom bij Blankmaker, wij werken onder andere voor:

Particulieren met alle mogelijke meubelen.
Schildersbedrijven met deuren, luiken en radiatoren, ect.
Antiquairs
Meubelmakers
Instellingen en tehuizen met veel meubilair
Booteigenaren
Aannemers

Bij brand, rook, roet of waterschade aan uw meubelen kunnen wij gratis bemiddelen met uw verzekeringsmaatschappij.
Metaal ontlakken
Ook kunt u bij blankmaker metaal/aluminium ontlakken. De lak op ijzer en aluminium voorwerpen wordt bij ons in een speciaal bad verwijderd. Het ontlakken van metalen voorwerpen zoals deuren, motorkappen en hekwerken bij Blankmaker is een zeer veilig proces. Dat gaat door middel van vloeistoffen waar geen loog, water of zuur in zit. Zodoende worden alle verf, plamuur, poedercoating en tectyl vakkundig verwijderd.