Lak verwijderen van uw deur?

Uw donker eiken of teak houten meubelen weer fris blank van kleur

Wij hebben de oplossing voor lakverwijdering

U wilt op een gemakkelijke manier lak verwijderen van uw deur in Zeist? Dan heeft blankmaker de oplossing! Wij kunnen uw deur volledig lakvrij krijgen door middel van onze loog installaties. Met onze milieu vriendelijke installaties kunnen wij uw oude lak van deuren gemakkelijk verwijderen tegen scherpe tarieven! Wij verwijderen grondig de oude laklaag zonder uw deur te beschadigen, uw houten deur stralen wij absoluut niet. Het stralen van de oude laklaag resulteert in meer werk om het hout weer netjes zonder beschadigingen te krijgen.

Blankmaker heeft de mogelijkheid om zelfs industriele laklagen op deuren te verwijderen waarbij de kleurechtheid van alle houtsoorten behouden blijft.

Wat is deur logen?

Het logen van een deur is een lakverwijderings proces waarbij uw deur uit zeist, in een loogbad worden gedompeld. Doordat uw deur in ons loogbad zit resulteert dit dat de lak zichzelf afzet van het hout en als resultaat blanke deur geeft. Alle sporen en resten zijn uit het hout verdwenen zonder dat het hout zelf is aangetast. Door ons deur looginstallatie proces is het niet nodig om alle verflagen er vanaf te schuren. Hierdoor heeft u ook geen beschadigingen op uw deur. Het deur loog proces doen wij op een verantwoordelijke manier met het milieu in gedachte.

Blankmaker Zeist heeft als enige unieke deur lak verwijderings technieken waardoor wij kunnen logen zonder dat dit enige sporen achterlaat,lijmverbindingen en structuren van het hout intact houd. niet alleen in het hout maar ook voor het milieu.

Blankmaker Zeist, Uw partner in lakverwijdering

ONZE KLANTEN VERTELLEN:

Hier zijn we natuurlijk trots op!

Heeft u vragen?

Wij streven er naar om uw mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

   Tel: 030 691 3653
  E-Mail: info@blankmaker.nl

   Bergweg 90
  3707 AE Zeist

   Gratis parkeren op
  ons eigen terrein