Deuren Verfvrij maken Zeist

Uw donker eiken of teak houten meubelen weer fris blank van kleur

Snel Verfvrije Deuren?

U wilt op een gemakkelijke manier verf verwijderen van uw deuren in Zeist? Dan heeft blankmaker de oplossing! Wij kunnen uw deur volledig verfvrij krijgen door middel van onze loog installaties. Met onze  installaties kunnen wij uw oude verf van uw deuren gemakkelijk verwijderen tegen scherpe tarieven! Wij verwijderen grondig oude verflagen zonder uw deuren te beschadigen, uw houten deur stralen wij absoluut niet. Het stralen de oude verflaag resulteert in meer werk om het hout weer netjes zonder beschadigingen te krijgen.

Blankmaker heeft de mogelijkheid om zelfs industriele verflagen op deuren te verwijderen waarbij de kleurechtheid van alle houtsoorten behouden blijft.

Wat is deuren logen Zeist?

Het logen van een deur is een verfverwijderings proces waarbij uw deuren uit zeist, in een loogbad worden gedompeld. Doordat uw deuren in ons loogbad zit resulteert dit dat de verf zichzelf afzet van het hout en als resultaat blanke deur geeft. Alle sporen en resten zijn uit het hout verdwenen zonder dat het hout zelf is aangetast. Door ons deuren looginstallatie proces is het niet nodig om alle verflagen er vanaf te schuren. Hierdoor heeft u ook geen beschadigingen op uw deur. Het deur loog proces doen wij op een verantwoordelijke manier met het milieu in gedachte.

Blankmaker Zeist heeft als enige unieke deuren verf verwijderings technieken waardoor wij kunnen logen zonder dat dit enige sporen achterlaat,lijmverbindingen en structuren van het hout intact houd. niet alleen in het hout maar ook voor het milieu.

Blankmaker Zeist, uw partner in deuren

ONZE KLANTEN VERTELLEN:

Hier zijn we natuurlijk trots op!

Heeft u vragen?

Wij streven er naar om uw mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

   Tel: 030 691 3653
  E-Mail: info@blankmaker.nl

   Bergweg 90
  3707 AE Zeist

   Gratis parkeren op
  ons eigen terrein